søndag 9. januar 2011

Nestleder i Senterpartiet

På landsmøtet til Senterpartiet skal vi velge hvem som skal styre Senterpartiet sammen med Liv Signe Navarsete og nestleder Trygve Slagsvold Vedum. (Vi har to nestledere)


Denne diskusjonen åpnet seg da Lars Peder Brekk varslet at han takket nei til å fortsette som nestleder. I en sak om dette på NTB den 30.12.10 meldes det blant annet:  Sps stortingsrepresentant Geir Pollestad sier at Brekks avgang åpner for det han kaller en konstruktiv persondebatt i partiet.


Nå ser det ikke ut som om det blir noen konstruktiv persondebatt. I alle fall ikke mellom flere kandidater. Et klart flertall av fylkeslederne sier de støtter Ola Borten Moe. Min gode kollega fra Møre og Romsdal Jenny Klinge støtter på sin blogg Borten Moe som nestleder.


Avisa Nationen har funnet frem de virkelig store fontene og de peneste bildene av Per Bortens barnebarn. Ola har massiv støtte i partiet, og jeg er også blant de som håper og tror Ola blir ny nestleder. 


Senterpartiet er stortingets minst forgubbede parti. Vi har den yngste stortingsgruppen. Når vi nå får en partiledelse med Liv Signe som sjef sammen med Trygve og Ola som to utålmodige nestledere så er det vårt beste utgangspunkt for å bygge partiet videre.  


Men det er aldri kjedelig i Senterpartiet så jeg tror fortsatt på en konstruktiv persondebatt frem mot og under landsmøtet. Og om ikke annet så kan vi ta en kampvotering på hvem som skal være med i tellekorpset. 

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar