fredag 10. desember 2010

Stolt av Senterpartiet

I dag er jeg stolt over Senterpartiet - og våre statsråder som tar dissens i saken om å innføre EUs datalagringsdirektiv. Arbeiderpartiet på sin side tråkker over en grense - og setter hensynet til systemet og makthaverne foran borgerne. Det er trist. Men selv om jeg vet at mange i Arbeiderpartiet bøyer nakken i dag - så føler jeg ikke med dld-motstanderne i Ap. Dere har ikke våget å kjempe kampen!

I dag deles Nobel fredspris ut. Kinesiske myndigheter forsøker etter beste evne å sensurere nyheter om denne prisutdelingen. Kina gjør dette fordi de mener sensur er et viktig virkemiddel for å holde orden og ro i samfunnet... Dette er den samme begrunnelsen som dld-tilhengerne bruker.

Jeg føler meg trygg på at stortinget kommer til å sette foten ned for datalagringsdirektivet. Og jo mer vi får kunnskap jo bedre blir vår argumentasjon. Og jo høyere må Arbeiderpartiets talspersoner rope. Det er ikke sikkert at skrikende sosialdemokrater er det som skal til for å få Høyre til å gå inn for overvåkingen.  

Blogglisten

1 kommentar:

  1. Hei, Jeg heter Magne og jobber i VG Nett. Nå ligger innlegget ditt som en av helgens anbefalinger under Lesernes VG på VG Nett. God helg :-)

    SvarSlett