søndag 6. juni 2010

Alltid er det noen idioter

Alltid er det noen idioter som skal ødelegge. Alltid. Blir så forbannet over slikt.

Jeg har satt, og setter, stor pris på å jobbe mot EUs datalagringsdirektiv. Mange flinke folk som spar opp informasjon og argumenter som Politiet og Justisdepartementet må bruke sleipe triks for å komme unna. Vi er en fryktet motstander for de som vil innføre dette overvåkningsdirektivet. Og vi kan vinne.

Men i dag hadde noen idioter satt i gang en eller annen type e-post aksjon. Med en symbolbruk som jeg tar sterk avstand fra. Riktignok er det grunn til å bruke sterke ord for å beskrive Knut Storbergets argumenter i saken. Men virkemidler som dette er forkastelige, smakløse og barnslige.

Organisasjonen Stopp Datalagringsdirektivet har ingenting med dette å gjøre. Og jeg må bare få lov å si til Knut Storberget at jeg beklager at noen, hvem det nå er, bruker slike virkemiddel. Det fortjener du ikke.

Blogglisten

6 kommentarer:

 1. Er du fjærn? Selvfølgelig fortjener han dette.

  SvarSlett
 2. Synes ikke plakaten var så ille. Mener du den er ille pga hakekorset, eller hvorfor liker du den ikke?

  SvarSlett
 3. Bruk av hakekorset gjør løpeseddelen virkelig ille.

  SvarSlett
 4. Nei. Det er på sin plass. Men det er også på sin plass at du og "Stopp Datalagringsdirektivet" tar avstand fra dette. Alt er i sin skjønneste orden. Det kan heller være opp til oss "vanlige borgere" som ikke driver organisasjons- og lobbyvirksomhet å hylle denne løpeseddelen. Alt er i sin skjønneste orden. Nazi/Gestapo-taktikker er faktisk det første som slår meg når jeg tenker på Datalagringsdirektivet. EU = det fjerde riket? (i fremtiden). Hehe.

  SvarSlett
 5. Åh, jeg trodde det var den uautoriserte bruken av arbeiderpartirosen som var problemet.. ;D

  SvarSlett
 6. Morsomt det egentlig at på grunn av DEG så fant jeg bilde og lagret det på pcn min:)))

  SvarSlett