torsdag 15. april 2010

Askefest i hele dag.

Flytrafikken er stoppet. For min del er det litt kjedelig, siden jeg er i Oslo og skal hjem i dag. Men en tverrpolitisk allianse med både posisjon og opposisjon planlegger å kjøre hjem til Rogaland. Så det ordner seg.

Leser man VG Nett får man et innblikk i hvor utskjemte og kravstore mange er. En passasjer på vei til helgetur i Praha sier: "informasjonen har vært elendig". Hva er det denne passasjeren forventer at det skal informeres om? "Cancelled" betyr at avgangen er innstilt. Dette skyldes askestøv og ingen aner hvor lenge det varer. Hva mer trenger man å vite?

2 kommentarer:

  1. Fra reportasje i Dagsavisen om hammerfestinger som må kjøre 199 mil for å komme seg hjem fra Metallica-konsert: "Dette er ikke noe å bli sur for. 199 mil i bil i stedet for fly fra Gardermoen, går greit. Bilen har vinterdekk, så da kommer vi oss hjem til Hammerfest." Finnmarkinga FTW!

    SvarSlett
  2. Ser du får kritikk på lederplass i Nettavisen, uten at jeg skjønner hvorfor. Flyet er kansellert, ALT står, hva mer trenger man da å vite? Skal noen si "njaaa, det letter vel fredag ettermiddag?" Er det mer informasjon? Jobber på hotell med gjester bortom hvert minutt selv om vi har digre oppslagstavler der vi informerer det vi kan, enda kommer folk bort å spør om det som står på plakatene og vil ha meg til å tippe når det åpner igjen, hva hjelper det?

    SvarSlett