lørdag 26. november 2011

Kva vil ordføraren gjera med det?

Æg he for fysste gong stilt eit spørsmål te ordføraren i Time. Spørsmålet handla om ny vidaregåande skule på Bryne. Ordføraren må gje meg et svar på neste kommunestyremøte.

Her æ spørsmålet:

I valgkampen var ordføreren og Time Høyre svært høgt på banen med løfter om å få på plass en ny videregående skole på Bryne i 2014. Høyres fylkesparti kjørte en valgkamp der ny videregående skule på Bryne var den viktigste jærsaken. Time Senterparti ønsket, i likhet med resten av partiene i kommunestyret, å få på plass skolen i 2014 i tråd med de planer som forelå.
 

Nå får urovekkende signaler både gjennom media og i vedtak i Rogaland fylkeskommune. Prosjektet er sendt tilbake til administrasjonen i fylkeskommunen og det hersker tvil om skolen vil stå ferdig i 2014. I tillegg har KrFs gruppeleder på fylkestinget omtalt skoleplanene man drev valgkamp på som en "Rolls Royce løsning", og sier nå at Bryne skal få en skole i "Skoda-klassen."
 

Dette er ny informasjon og langt unna løftene som ble gitt på det såkalte folkemøtet som Time kommunes daværende ordfører arrangerte på Høghuset. Da ble det ikke nevnt verken "Skoda" eller utsettelse av skolen.
 

Mitt spørsmål til ordføreren er: Kan ordføreren garantere at den nye videregående skolen står ferdig i 2014 i tråd med de planene som er presentert, og hva vil ordføreren foreta seg for at så skal skje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar