lørdag 18. september 2010

I Senterpartiet om dagen.

Mange spør meg om hvordan det er i Senterpartiet om dagen. Vi er i vinden - og det føles som motvind. Det er nok fordi det er motvind.

Men egentlig er det ganske bra å være i Senterpartiet om dagen. Det er et parti uten indre strid. Oslopressen skriver stygge lederartikler om oss. Det er bra - selvsagt skulle jeg ønske at det var politikken vår de raste mot.

For vi er et litt rart parti. Vi maser på om bredbånd, fornybar energi, asfalt, kommuneøkonomi og EU. Vi danser på landsmøtene. Ikke bare på natten, men også midt under møtene. De synes det er rart, men det som gjør de forbannet er at vi er så små - og at vi har så mye makt.

Vi har rotet det til for oss. Nå skal vi rydde det til for oss. Og vi skal overraske med friske politiske utspill - politiske resultater - tydelig tale og godt humør. For godt humør har vi i Senterpartiet.

Så konklusjonen er at det, tross alt, er ganske godt å være i Senterpartiet om dagen.

Og ensomt er det heller ikke. Oslopressen ringer daglig for å høre hvordan det går. Da må man bare snakke litt om politiske saker - om bredbånd, fornybar energi, asfalt, kommuneøkonomi og EU - for da mister de fort interessen. For det er jo ikke det politikk handler om.
Blogglisten

1 kommentar: