onsdag 31. mars 2010

Besøk i april.

Å være stortingsrepresentant handler (heldigvis) om mer enn å være på stortingsmøter. Jeg har både tid og mulighet til å reise rundt i hele landet for å møte folk. Det er viktig både for å lære og for å få innspill. Her er mine planer etter påske: (planen er ikke helt endelig)

7. april Rogalandsbenken (det vil si de 13 stortingsrepresentantene fra Rogaland) er på Bryne. Møter med ulike lokale bedrifter, organisasjoner og kommune. Middag i Egersund på kvelden.

8. april Rogalandsbenken besøker Dalane.

9. april Landsstyremøte i Senterpartiet på ettermiddagen. Landsstyret skal ha sitt møte på Gardermoen. Landsstyret er partiets høyeste organ mellom landsmøtene. Her møter fylkesledere og sentralsstyret i tillegg så møter noen fra stortingsgruppa, senterungdommen og senterkvinnene.

10. april Landsstyremøte Gardermoen.

12. april Skal besøke Bryne videregående skole og ha 3 økter på to skoletimer hver. Her skal jeg prøve å forklare litt om hva stortinget og regjeringen egentlig gjør. Skal ha møte med en grunneier som skal orientere om hvordan han opplever å være grunneier til en vindkraftpark.

13. april Skal besøke Petoro i Stavanger og Rogaland Politidistrikt.

16. april Skal besøke NAV Sandnes. Og Iris for å lære mer om årsaker til sykefravær.

20. april Skal besøke Petroleumstilsynet. På kvelden skal jeg ha foredrag for Bryne Rotary klubb.

22. april Skal besøke Karmøy Senterparti og ha et opplegg i Karmøy/Haugesund på dagen.

23. april Skal besøke Dalane.

26. april: Datoen er satt av til besøk av Haugalandet med Rogalandsbenken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar