mandag 27. september 2010

Fantastisk Magnhild

I dag kom det nok en påminnelse om hvorfor det er viktig at Senterpartiet er i regjering. Og en påminnelse om hvorfor det er viktig at Magnhild Meltveit Kleppa er samferdselsminister.

Magnhild kunne i dag fortelle at den rasfarlige strekningen på RV13 langs Tysdalsvatnet i Strand kommune vil bli rassikret med ny tunnel til 400 millioner kroner.

Det var en stor seier for Senterpartiet da nasjonal transportplan slo fast at det skulle bevilges 1 milliard kroner årlig til rassikring. Om et par år vil næringsliv og folk i Ryfylke slippe å kjøre på en stamvei der det jevnlig raser ned stein på veien. Politiske prioritering av beste sort. 

Noen dager før valget da jeg var statssekretær i samferdselsdepartementet var jeg på befaring på ved Tysdalsvatnet og lovet at dersom man ble enig lokalt - så skulle staten stille opp. Nå leverer Magnhild.

Jeg tviler på at Eirik Mosveen i VG bryr seg om denne veien, men folk i Rogaland må merke seg hvem som er til å stole på. Det er tross alt de politiske resultatene som teller.

Blogglisten

2 kommentarer:

  1. Hadde det ikke vært billigere å drifte en ferge rundt rasområdet? får 400 mill får man nye trikker i Oslo, og det er jo tros alt der alle som har rømt fra distriktet bor...

    SvarSlett
  2. Nettopp det som er poenget! Med SP i regjeringen så blir distriktene sett og hørt!

    SvarSlett