lørdag 26. juni 2010

Klar til innsats for NAV

29. og 30. juni skal jeg ha sommerjobb hos NAV. Planen er at jeg skal være hos NAV Time. Det var arbeids- og velferdsdirektør Tor Sagli som inviterte medlemmene i Stortinget arbeids- og sosialkomite til å ta noen dagers sommerjobb på et NAV-kontor.. Halvparten av medlemmene i komiteen takket ja til tilbudet.

Jeg tror dette blir spennende og lærerikt. For det er veldig stor forskjell på det å jobbe med regelverk og organisasjon på overordnet nivå og det å være den som møter kundene/brukerne.

Skal jeg bedømme NAV ut fra innboksen på min e-post så står det dårlig til. Det skyldes nok i all hovedsak at de som er fornøyde med tilbudet de får ikke skriver lange e-poster til stortingspolitikerne. Likevel må vi erkjenne at langt fra alt med NAV fungerer godt nok og at det må gjøres endringer i årene fremover. Det jobber vi rødgrønne på stortinget og regjeringen med hele tiden. Og noe av svaret på hvordan NAV kan bli bedre tror jeg NAVs egne ansatte sitter på. Jeg skal derfor over sommeren også ha noen besøk til andre deler av NAV familien for å lære mer.

Hva mener du om NAV? Hva er bra og hva kan bli bedre?

Blogglisten

1 kommentar:

 1. Veronika Drageid29. juni 2010 kl. 09:48

  Kjempebra tiltak!

  Saksehandlingstia kan va sinnsykt treig te tider! Men veit jo at d e myyye værre på østlandet, så bør vel ikkje klage for høgt.

  Eg synes d e kjempebra at man no får automatisk tilsendt frikort. Sko hatt frikort i fjor, men d va stress å dra innom alle legevakter, apotek osv for å samle stempel på kortet.

  Neste tiltak du bør prøve er å leve tre måneda på sosialstønadsatser.

  Deretter kan du prøve å bo på et asylmottak.

  SvarSlett